Estetisk tandvård

Estetisk tandvård är ett brett uttryck men det är behandlingar som göras för att ändra utseendet på dina tänder och ibland hela ditt leende. Alla är vi olika och alla har sin syn på vad vackert är och därför är estetisk tandvård väldigt varierande. Vanliga behandlingar är skalfasader och kronor, jämna till sneda tänder eller gluggar med komposit.

Våra leenden är en stor del av det första intrycket vi gör. Fråga gärna oss om det är något som just du vill ändra med ditt leende.

Vi har specialiserat oss på estetisk tandvård och använder de bästa teknikerna oavsett om det är med hjälp av plast eller porslin. För att ge ett optimalt resultat och ett vackert, naturligt leende.  Vi anlitar dessutom Sveriges mest framstående tandtekniklaboratorie Westdent som arbetar med högsta kvalitet sedan 1964.

Jesper är även medlem i AACD, Amerikas största organisation för estetisk tandvård samt SACD samma organisation fast i Sverige. Han åker regelbundet till Amerika på kurser för att vara uppdaterad på det senaste inom teknik och material.

Vi använder oss även av tandreglering med Invisalign för att få tänderna i rätt position inna kronor, lagningar eller fasader görs. För att kunna göra minsta möjliga ingrepp på tänderna. Läs mer om hur tandreglering fungerar under fliken Invisalign.